Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Coral Coger vann tillsammans med Rikard N Skoglund

Ola Åsebös Coral Coger (e. Ken Warkentin) vann tillsammans med Rikard N Skoglund i sulkyn.

Publicerad:

Stoet vann solklart på tiden 1.12,9a/2140 meter i det tionde loppet på Bergsåkers travbana på lördagen. Marginalen ned till tvåan Knickers Sisu blev 1.5 längd för Coral Coger som ägs av Åsebø Agro AB & Åsebö Ola, och är uppfödd av Vamero AB, Askim. Förstapriset i loppet, som kördes på lätt bana, var värt 1 000 000 kronor.

Den treåriga stoet hade inför dagens lopp vunnit tre lopp på elva starter och har med dagens seger sprungit ihop en prissumma på 1 685 000 kronor (med segerprocent på 33 och platsprocent på 92).

Knickers Sisu blev tvåa, Willa Explosive trea, Elegance Kronos fyra, Kinglet Bird femma och Esmeralda Bez sexa.

Elisabeth Bar med Carl Johan Jepson i sulkyn blev diskvalificerad för galopp.

Eteria ströks före start.

ANNONS

Startlista

Bergsåker , Lopp 10

E3 Final - Ston (Gr I, Int) - Presenteras av Agria Djurförsäkring och YesBox • 2140 m • Autostart
Förstapris: 1 000 000 kr
E3 Final - Ston (Gr I, Int) - Presenteras av Agria Djurförsäkring och YesBox 3-åriga ston som kvarstår efter fjärde insatsen. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 050701 eller tidigare. 2140 m. Autostart. 12 startande. Pris: 1.000.000-500.000-250.000-120.000-80.000-50.000 kr (6 prisplacerade). Lägst 1.500 kr till alla tävlande. Prispengar max total: 2.009.000 kr. Premiechansad häst får dubbla prispengar. E3 Travlopp AB:s hederspris till segrande hästs ägare, tränare/körsven, uppfödare och hästskötare. Hederstäcke och lagerkrans till segrande häst.