Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dubbla storsegrar för Marcus Melander

Foto: THOMAS BLOMQVIST / TR BILD
Marcus Melander tog en vinstrik dubbelseger som tränare på Saratoga Raceway. Foto: THOMAS BLOMQVIST / TR BILD

De svenska tränarframgångarna i USA fortsatte under måndagen och det var Marcus Melander som var allra mest framträdande med en vinstrik dubbelseger.

Publicerad:

Det var på Saratoga Raceway som Marcus Melander såg till att vinna båda försöken i New York Sire Stakes för tvååriga ston. Först ut var Canterbury Hanover (e. Chapter Seven) som i sin debut vann efter att mestadels varit i ledningen för Brian Sears. Segertiden stannade vid  1.14,0a/1609 meter och förstapriset var knappt 40.000 dollar.

Seger i debuten blev det även för Jovialitys helsyster Kayleigh (e. Chapter Seven). Brian Sears körde till spets på direkten och stannade där ända in i mål. Här stannade klockan på 1.15,1a/1609 meter och segerchecken var den samma.

Även Anette Lorentzon kunde räkna in en tränarseger på Saratoga-banan. Den kom i Exceisor Series för tvååriga ston med Delightful Sky Ås (e. Conway Hall). Jason Bartlett kämpade till sig segern med 1,5 längd från dödens på 1.16,1a/1609 meter. Förstapriset var 7.500 dollar. Det här var första segern i andra starten.

Lucas Wallin ordnade sin tränarseger på Pocono Downs. Han spurtade själv till vinst från vinnarhålet med treårige hingsten Precise Fashion (e. Walner) på 1.13,1a/1609 meter. Det handlade om debut och förstapriset var 6.000 dollar.

Svensken Christian Lind fortsätter att rada upp segrar som kusk på Oak Grove och vann den här gången med tolvårige Adagio de la Tour (e. Lilium Madrik) på 1.10,7a/1609 meter och tjänade 3.850 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln