Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Enkel spetsseger för Goodmoko

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Björn Goop tränar Goodmoko. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Björn Goop selade ut Goodmoko i Caen. Den fyraårige Up And Quick-sonen vann övertygande från ledningen.

Publicerad:

Efter 350 meter övertog David Thomain ledningen med Björn Goop-tränade Goodmoko (e. Up And Quick). Den fyraårige valacken var ute i Prix de Cambremer (€16.000) i Caen och kontrollerade händelserna från den positionen.

Segern var andra raka för Goodmoko och denna gång kammade han hem 7.200 euro. Goodmoko vann loppet på 1.13,9a/2200 meter närmast före Gitane du Digeon och Gelasquez.

I grupp I-loppet Saint-Leger des Trotteurs (€100.000) blev det galopp för förhandsfavoriten och montédebutanten Hatchet Man. Det blev ett rafflande upplopp i uppgörelsen öppen för treåriga hingstar och ston, men till sist var det treåriga stoet Hopla des Louanges (e. Gazouillis) som satte nosen först för Adrien Lamy.

Hon gjorde det närmast före Happiness Ellis och Hera Landia. Vinsten betalade 45.000 euro och klockan stannade på 1.15,6/2450 meter.

Hopla des Louanges, som tränas av Franck Leblanc, tog sin andra seger i karriärens sjätte start.

I grupp II-loppet i monté, Prix Henri Balliere (€85.000), höll Guide Moi Forgan (e. Neutron du Cebe) undan från ledningen. Hingsten har gjort det bra under sadel tidigare och tog nu hem onsdagens lopp som var öppet för fyraåriga hingstar och ston.

Guide Moi Forgan tränas av Pascal Castel och reds till seger av Christopher Corbineau närmast före Gainsborough och Gemme de Busset. Segertiden skrevs till 1.14,3/2450 meter och förstapriset i loppet var 38.250 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln