Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Global Crossover vann tillsammans med Fredrik Wallin – har sprungit in mer än 500 000

Global Crossover (e. Broadway Hall) vann tillsammans med sin tränare Fredrik Wallin.

Publicerad:

Valacken vann på tiden 1.15,2/2640 meter i det femte loppet på Rommes travbana på lördagen. Avståndet ned till tvåan Babaris blev en hals för Global Crossover ägd av Stall Fredrik Wallin AB&Ifg Konsult AB, och uppfödd av Global Farm AB, Nacka Strand. Förstapriset i loppet, som genomfördes på lätt bana, var värt 110 000 kronor.

Den fyraåriga valacken hade inför dagens lopp bara vunnit två lopp på 22 starter och har med dagens seger vunnit 531 500 kronor (med segerprocent på 13 och platsprocent på 43).

Övriga hästar som fick prispengar i loppet var Babaris (tvåa), Maestro Zon (trea), Ad Astra (fyra), Olimp (femma) och Mysterious Lucifer (sexa).

Solkattens Eros, för Rikard N Skoglund, galopperade under loppet och Flirting Diamond med Martin Malmqvist i sulkyn och Capone Vox för Mats E Djuse blev diskvalificerade för galopp.

ANNONS

Startlista

Romme , Lopp 5

Borlänge Kommun - STL Klass I, försök 5 i meeting 8 (Final Solvalla 26 december) • 2640 m • Voltstart
Förstapris: 110 000 kr
Borlänge Kommun - STL Klass I, försök 5 i meeting 8 (Final Solvalla 26 december) 3-åriga och äldre 250.001 - 500.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 041217 eller tidigare. 2640 m. Voltstart. Pris: 110.000-55.000-32.000-19.000-12.500-10.000-6.500-5.000 kr (8 priser). Lägst 2.500 kr till alla tävlande. Svenska Travligans hederspris till segrande hästs ägare och hästskötare.