Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hannibal Face vann tillsammans med Magnus A Djuse – har sprungit in mer än en miljon

Oscar Berglunds Hannibal Face (e. Bold Eagle) vann tillsammans med Magnus A Djuse i sulkyn.

Publicerad:

Valacken vann solklart på tiden 1.14,2a/2140 meter i det tolfte loppet på Solvallas travbana på måndagen. Avståndet ned till tvåan Velten Swarovski blev 1.5 längd för Hannibal Face som ägs av Vikstrand Mikael, Karlstad, och är uppfödd av Lutfi Kolgjini AB, Veberöd. Förstapriset i loppet, som kördes på lätt bana, gav 220 000 kronor.

Den femåriga valacken hade inför dagens lopp vunnit elva lopp på 34 starter. Hittills i karriären har Oscar Berglunds häst vunnit 1 161 400 kronor (med segerprocent på 34 och platsprocent på 46).

Velten Swarovski blev tvåa, Atomic Face trea, Turenne fyra, Fighter Simoni femma och Yuvaraj sexa.

Carl Halbak med Mats E Djuse i sulkyn och Hobart för Carl Johan Jepson blev diskvalificerade för galopp.

ANNONS

Startlista

Solvalla , Lopp 12

STL Bronsdivisionen, final i meeting 8 • 2140 m • Autostart
Förstapris: 220 000 kr
STL Bronsdivisionen, final i meeting 8 3-åriga och äldre. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 041226 eller tidigare. 2140 m. Autostart. 12 startande. Pris: 220.000-110.000-62.000-35.000-22.000-15.000-10.000-6.000 kr (8 priser). Lägst 2.500 kr till alla tävlande. Svenska Travligans hederspris till segrande hästs ägare, tränare/körsven, hästskötare och uppfödare. Solvallas hederspris till segrande hästs ägare. Hederstäcke till segrande häst.