Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kathrine S.H. vann tillsammans med Markus B Svedberg

Kathrine S.H. (e. Canepa Hanover) vann tillsammans med sin tränare Markus B Svedberg.

Publicerad:

Stoet vann på tiden 1.14,1/2140 meter i det tionde loppet på Eskilstunas travbana på lördagen. Avståndet till andra häst i mål blev ett huvud för Kathrine S.H. ägd av Sven H Konsult AB, Lerum, och uppfödd av AB Palmiva & Henriksson Sven. Förstapriset i loppet, som kördes på lätt bana, var värt 110 000 kronor.

Den fyraåriga stoet hade inför dagens lopp vunnit fyra lopp på 24 starter och har med dagens seger kört ihop en prissumma på 395 900 kronor (med segerprocent på 20 och platsprocent på 40).

Den favoritspelade hästen hos ATG, Miss Imperatrice med Erik Adielsson i sulkyn, slutade tvåa.

Övriga hästar som fick prispengar i loppet var Miss Imperatrice (tvåa), Cala Mayor De B. (trea), Twilight Angel (fyra), Losch Boko (femma) och Global Virgin (sexa).

Fluttershy A.F. som kördes av Carl Johan Jepson och Global Certificate med Victor Rosleff i sulkyn blev diskvalificerade för galopp.

ANNONS

Startlista

Eskilstuna , Lopp 10

ICA Maxi Eskilstuna - STL Diamantstoet, försök 9 i meeting 7 (Final Solvalla 26 november) • 2140 m • Voltstart
Förstapris: 110 000 kr
ICA Maxi Eskilstuna - STL Diamantstoet, försök 9 i meeting 7 (Final Solvalla 26 november) 3-åriga och äldre ston 100.001 - 975.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 041112 eller tidigare. 2140 m. Tillägg 20 m vid vunna 325.001 kr Pris: 110.000-55.000-32.000-19.000-12.500-10.000-6.500-5.000 kr (8 priser). Lägst 2.500 kr till alla tävlande. Svenska Travligans hederspris till segrande hästs ägare och hästskötare. Hederspris till segrande hästs ägare, tränare/körsven och hästskötare. Hederstäcke till segrande häst.