ANNONS

L.L.Royal vann tillsammans med Robert Bergh

L.L.Royal (e. Revenue) segrade tillsammans med sin tränare Robert Bergh.

Publicerad:

Valacken vann på 1.14,4a/2140 meter i det elfte loppet på Östersunds travbana på lördagen. De sista 500 meterna av loppet noterades till 1.12,10. Segermarginalen blev en halv längd för L.L.Royal ägd av Gloab Konsult AB, Enköping, och uppfödd av Två Kloka HB, Mariestad. Förstapriset i loppet, som kördes på något tung bana, gav 110 000 kronor.

Den sexåriga valacken hade före dagens lopp vunnit åtta lopp på 32 starter. Hittills i karriären har Robert Berghs häst kört ihop en prissumma på 738 400 kronor (med segerprocent på 27 och platsprocent på 48).

Parker blev tvåa, Faster Than You trea, Reven Dejavu fyra, Santos De Castella femma och Claude P.Hill sexa.

Parker, som kördes av Örjan Kihlström, Ellis Pride, med Henrik Svensson i sulkyn, Devils Tongue, för Sandra Eriksson, och Harper Seabrook, med Ove A Lindqvist i sulkyn, galopperade under loppet och Abbys Wise As som kördes av Alessandro Gocciadoro blev diskvalificerad för galopp.

Hefner Am ströks före start.

ANNONS

Startlista

Östersund , Lopp 11

Gustaf Perssons Minne - STL Bronsdivisionen, Försök 4 i Meeting 4 (Final Eskilstuna 2 juli) • 2140 m • Autostart
Förstapris: 110 000 kr
Gustaf Perssons Minne - STL Bronsdivisionen, Försök 4 i Meeting 4 (Final Eskilstuna 2 juli) 3-åriga och äldre 500.001 - 900.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 040611 eller tidigare. 2140 m. Autostart. 12 startande. Pris: 110.000-55.000-32.000-19.000-12.500-10.000-6.500-5.000 kr (8 priser). Lägst 2.500 kr till alla tävlande. Svenska Travligans hederspris till segrande hästs ägare och hästskötare. Änge Charks hederspris till segrande hästs ägare och körsven.