ANNONS

Magic Nightrider vann – fick 110 000 kronor – har sprungit in mer än 250 000

Peter O Larssons Magic Nightrider (e. Magic Tonight) segrade tillsammans med kusken Magnus A Djuse.

Publicerad:

Valacken vann på tiden 1.16,3/2140 meter i det sjätte loppet på Bergsåkers travbana på lördagen. Segermarginalen blev en hals för Magic Nightrider som ägs av Larsson Peter O, Bergeforsen, och är uppfödd av AB Svensk Reklamfinans, Halmstad. Förstapriset i loppet, som kördes på lätt bana, gav 110 000 kronor.

Den femåriga valacken hade inför dagens lopp vunnit tre lopp på 35 starter. Peter O Larssons häst har fram till nu sprungit ihop en prissumma på 298 750 kronor (med segerprocent på 11 och platsprocent på 25).

Star Muscle blev tvåa, Everon trea, Itso Sisu fyra, Bottnas Intense femma och Myrsjös Timeout sexa.

Idoanythingforlove, för Robert Bergh, och Vichel J.C., med Rikard N Skoglund i sulkyn, galopperade under loppet och Because The Night som kördes av Daniel Wäjersten och Needle'em som kördes av Mats E Djuse blev diskvalificerade för galopp.

ANNONS

Startlista

Bergsåker , Lopp 6

FD Maskins Lopp - STL Klass II, Försök 2 i Meeting 2 (Final Solvalla 25 mars) • 2140 m • Voltstart
Förstapris: 110 000 kr
FD Maskins Lopp - STL Klass II, Försök 2 i Meeting 2 (Final Solvalla 25 mars) 3-åriga och äldre svenska 100.001 - 250.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 050218 eller tidigare. 2140 m. Voltstart. Pris: 110.000-55.000-32.000-19.000-12.500-10.000-6.500-5.000 kr (8 priser). Lägst 2.500 kr till alla tävlande. Svenska Travligans hederspris till segrande hästs ägare och hästskötare.