Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Milligan's School tog säker seger

Stefan Melanders Milligan's School (e. Yankee Glide) vann tillsammans med kusken Mats E Djuse.

Publicerad:

Hingsten vann på tiden 1.11,5a/2640 meter i det elfte loppet på Axevallas travbana på lördagen. Marginalen till andra häst i mål blev 1 längd för Milligan's School ägd av Stall T. Z. (Melander Stefan), och uppfödd av McClelland Richard & Joyce A, USA. Förstapriset i loppet, som genomfördes på lätt bana, var värt 150 000 kronor.

Den nioåriga hingsten hade före dagens lopp vunnit 32 lopp på 132 starter och har med dagens seger kört ihop en prissumma på 17 967 711 kronor (med segerprocent på 25 och platsprocent på 48).

Den favoritspelade hästen hos ATG, Admiral As med Örjan Kihlström, slutade tvåa.

Admiral As blev tvåa, Husse Boko trea, Ferrari Sisu fyra, Global Welcome femma och Antonio Trot sexa.

Upstate Face ströks före start.

ANNONS

Startlista

Axevalla , Lopp 11

Axevallalöpning - STL Gulddivisionen - STL Open, Försök 7 (Final Solvalla 24 september) • 2640 m • Autostart
Förstapris: 150 000 kr
Axevallalöpning - STL Gulddivisionen - STL Open, Försök 7 (Final Solvalla 24 september) 3-åriga och äldre lägst 900.001 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 040723 eller tidigare. 2640 m. Autostart. 12 startande. Pris: 150.000-75.000-40.000-25.000-15.000-11.500-7.500-5.000 kr (8 priser). Lägst 2.500 kr till alla tävlande. Svenska Travligans hederspris till segrande hästs ägare och hästskötare. Hederspris till segrande hästs ägare, körsven och hästskötare. Hederstäcke och lagerkrans till segrande häst.