Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Örjan Kihlström vann fem raka lopp

Han reste till Eskilstuna med sex uppsittningar – och åkte därifrån fem segrar rikare. Örjan Kihlström var i det närmaste omutlig på tisdagskvällen.

Publicerad:
Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Örjan Kihlström vann fem raka lopp i Eskilstuna. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

(TV: Bilder från ATG)

Ett staket som kusk under en och samma tävlingskväll hör inte till vanligheterna. Men det var vad Örjan Kihlström lyckades med i Eskilstuna på tisdagen. I lopp två började segertåget med Roger Walmanns Every Day Elegant (e. Maharajah) som fortsatt är obesegrad efter två besök på tävlingsovalen – denna gång på segertiden 1.15,4a/2140 meter.

– Han vann säkert även fast han fick göra en del jobb själv. Han har gjort det väldigt bra så här långt. Vi får se fram över hur bra han är men han har börjat på väldigt fint sätt. Det ser lovande ut så här långt men det kommer många fina talanger under säsongen så vi får helt enkelt se hur långt det räcker, sade Örjan Kihlström i segerintervjun.

I avslutande lopp tio var den femte raka segern ett faktum när Kihlström var bäst med Jennifer Perssons Titan Yoda (e. Ready Cash) som årsdebuterade med att vinna på 1.13,7/2180 meter.

Däremellan hann Kihlström med att vinna med en trio tränade av Daniel Redén. I tur och ordning passerade han mållinjen som etta med Captain As (e. Varenne), Summit In Sight (e. Muscle Hill) och Illfindmywayhome (e. Chocolatier).

– Jag hade fina hästar men det är ändå väldigt sällsynt. Det har varit en fantastisk dag och hästarna har varit väldigt fina. Titan Yoda har visat hög kapacitet och gjort det bra mot bra hästar, sade Örjan Kihlström i vinnarcirkeln.

Jennifer Perssons häst noterades för tionde segern i 20:e starten. 

Fullständiga resultat från tävlingskvällen i Eskilstuna finns här.

ANNONS

Ämnen i artikeln