Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Rally Inge vann tillsammans med Erik Adielsson

Peter G Normans Rally Inge (e. Zola Boko) vann tillsammans med Erik Adielsson i sulkyn.

Publicerad:

Valacken vann på tiden 1.12,6a/2140 meter i det tionde loppet på Solvallas travbana på onsdagen. Marginalen ned till tvåan Noxx Vrijthout blev en halv längd för Rally Inge som ägs av Stall Sting, och är uppfödd av Tesch Power KB, Bro. Förstapriset i loppet, som genomfördes på lätt bana, gav 150 000 kronor.

Den sexåriga valacken hade före dagens lopp vunnit fyra lopp på 47 starter och har med dagens seger sprungit ihop en prissumma på 791 700 kronor (med segerprocent på 10 och platsprocent på 44).

Övriga hästar som fick prispengar i loppet var Noxx Vrijthout (tvåa), Global Classified (trea), Run N'Cola (fyra), Kash Keeper (femma) och Ninja's Kiss (sexa).

Crown Wise As ströks före start.

ANNONS

Startlista

Solvalla , Lopp 10

Hummeltorp Solvallaserien 650, Final Meeting 3 • 2140 m • Autostart
Förstapris: 150 000 kr
Hummeltorp Solvallaserien 650, Final Meeting 3 3-åriga och äldre. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 050517 eller tidigare. 2140 m. Autostart. 12 startande. Pris: 150.000-75.000-40.000-25.000-15.000-11.500-7.500 kr (7 priser). Lägst 2.500 kr till alla tävlande. Hederspris och segertavla till segrande hästs ägare. Hederstäcke till segrande häst.