Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Real Scotch vann med god segermarginal

Svante Båths Real Scotch (e. Readly Express) vann tillsammans med Niclas Hammarström i sulkyn.

Publicerad:

Valacken vann solklart på tiden 1.14,7a/2140 meter i det femte loppet på Eskilstunas travbana på tisdagen. Avståndet till andra häst i mål blev 2.5 längd för Real Scotch ägd av KB Capulus Horses, Kullavik, och uppfödd av Gunnar Olsson Hästtransporter AB. Förstapriset i loppet, som kördes på lätt bana, var värt 30 000 kronor.

Den fyraåriga valacken hade före dagens lopp vunnit fem lopp på sex starter och har med dagens seger kört ihop 220 500 kronor (med segerprocent på 86 och platsprocent på 86).

Kalas blev tvåa, Banana Joe trea, Lady Moonshadow fyra, Raj's Messiah femma och Arizona Face sexa.

Arizona Face, som kördes av Hannah Gustavsson, galopperade under loppet och Yankee La Vie som kördes av Josefin Hubertsson blev diskvalificerad för galopp.