Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Så gick snacket på stallbacken

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Erik Adielsson var nöjd med allt i Copenhagen Cup förutom att han inte var först i mål... Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Det var inte alla som var nöjda efter Copenhagen Cup. Hur gick egentligen snacket på stallbacken?

Publicerad:

Det här är röster som TV12 snappade upp på Charlottenlund:

– På förhand trodde jag innerst inne att vi skulle kunna vinna loppet. Hästen gjorde också ett fantastiskt lopp. Jag får vara nöjd med andraplatsen men är ändå inte nöjd. Calle får fortsätta att starta på ett tag till här hemma innan han går tillbaka till Frankrike.

(Tomas Malmqvist fick se Calle Crown göra en tapper insats som tvåa)

– Jag är supernöjd med hästen och kan inte heller säga att jag som kusk borde ha gjort något annorlunda. Ibland är det omständigheter som gör att det inte går vägen ändå. Jag är nöjd med allt utom att det blev en tvåa istället för etta.

(Erik Adielsson körde Calle Crown)

– Jag är nöjd med hur hästen kändes, men det blev fel för oss när Björn Goop klev ut framför oss i tredjespår. När vi inte nådde fram i dödens förrän 700 från mål så kändes det kört.

(Christophe Martens om Alcoy)

– Det blev mycket taktik i loppet. Jag valde att sitta kvar eftersom hästen då hade gått två speeder och jag ville spara den tredje lite längre. Vi fick luckan lite för sent men han avslutade bra som trea.

(Björn Goop var nöjd med Stoletheshow)

– Han var kanske lite seg, men det blev också lite ryckigt kört. Sedan har jag hört en del som säger att banan är lös och den här hästen kräver rejält fäste. Vi får ta pulsen och så nu för att se om det visar något konstigt.

(Catarina Lundström fick se Milligan's School sluta sexa från spets)

– Det var läge att ladda från start i dag och sedan tyckte jag att Milligan's School var en bra rygg att släppa till. Nu var den hästen inte som bäst och då blev det som det blev. Jag hade inga ton sparade till slut, men om det löst sig hade det i alla fall blivit en fin slant.

(Stefan Persson om Four Guys Dream)

 

 

ANNONS

Ämnen i artikeln