ANNONS

Sourire Frö tog säker seger

Ulrika Wällstedts Sourire Frö (e. Wishing Stone) segrade tillsammans med Magnus A Djuse i sulkyn.

Publicerad:

Hingsten vann på tiden 1.10,2a/1640 meter i det femte loppet på Mantorps travbana på lördagen. Avståndet ned till tvåan Iznogoud Am blev 1 längd för Sourire Frö ägd av Firma Roffe Plahn Entreprenad, och uppfödd av Jönsson Anna, Karolina & Joel. Förstapriset i loppet, som kördes på lätt bana, gav 110 000 kronor.

Den fyraåriga hingsten hade före dagens lopp vunnit fem lopp på 22 starter. Ulrika Wällstedts häst har fram till nu kört in 757 000 kronor (med segerprocent på 26 och platsprocent på 43).

Den favoritspelade hästen hos ATG, Iznogoud Am med Erik Adielsson i sulkyn, slutade tvåa.

Övriga hästar som fick prispengar i loppet var Iznogoud Am (tvåa), King Of Everything (tvåa), Illfindmywayhome (fyra), Zenato (femma) och Xanthis De Roi (sexa).

Certainly, för Markus B Svedberg, galopperade under loppet och Hat Trick som kördes av Gustav Johansson och Vicar för Jorma Kontio blev diskvalificerade för galopp.

ANNONS

Startlista

Mantorp , Lopp 5

Trav mot barncancer - STL Bronsdivisionen, Försök 2 i Meeting 4 (Final Eskilstuna 2 juli) • 1640 m • Autostart
Förstapris: 110 000 kr
Trav mot barncancer - STL Bronsdivisionen, Försök 2 i Meeting 4 (Final Eskilstuna 2 juli) 3-åriga och äldre 500.001 - 900.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 040604 eller tidigare. 1640 m. Autostart. 12 startande. Pris: 110.000-55.000-32.000-19.000-12.500-10.000-6.500-5.000 kr (8 priser). Lägst 2.500 kr till alla tävlande. Svenska Travligans hederspris till segrande hästs ägare och hästskötare.