Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sunlight vann – fick 50 000 kronor

Mikael Lindqvists Sunlight (e. Oasis Bi) vann tillsammans med kusken Stefan Johansson.

Publicerad:

Stoet vann övertygande på tiden 1.15,7/2140 meter i det tredje loppet på Bodens travbana på torsdagen. Segermarginalen blev 1.5 längd för Sunlight ägd av Royal Sulky Trav AB, Skellefteå, och uppfödd av Lindqvist Britt, Skellefteå. Förstapriset i loppet, som genomfördes på lätt bana, gav 50 000 kronor.

Den fyraåriga stoet hade före dagens lopp vunnit fyra lopp på 13 starter och har med dagens seger vunnit 198 000 kronor (med segerprocent på 36 och platsprocent på 43).

Övriga hästar som fick prispengar i loppet var Ektara (tvåa), Squaw L.A. (trea), Global Daylight (fyra), Black Lily (femma) och Gabriella Godiva (sexa).

Black Lily, med Maria Bodin i sulkyn, Nightshifter, som kördes av Tuomas Pakkanen, Chic L.A., för Hanna Olofsson, och Finally J.M., med Krister Söderholm i sulkyn, galopperade under loppet och Pavlova Vixi som kördes av Micael Melander och Ängens Supertramp med Sandra Eriksson i sulkyn blev diskvalificerade för galopp.