Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Torsksnacket efter Sundsvall Open Trot

Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD
Vagabond Bi vid ett annat tillfälle. Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD

Milligan's School segrade i Sundsvall Open Trot, men det fanns även åtta förlorare. Hur gick egentligen snacket där?

Publicerad:

– Visst hade jag lite förhoppningar med den resan, men det roliga tog snabbt slut. Milligan's School var helt enkelt alldeles för stark i dag. Men Sorbet gjorde det bra som tvåa.

(Per Linderoth)

– Jag är jättenöjd med både hästen och Örjan. Vi hamnade långt bak samtidigt som det gick långsamt för klassen första varvet. Nu löste det sig fint när Örjan valde att gå invändigt på sista bortre långsidan och min häst gick med full fart över linjen. Poängen räcker inte ännu för att vara med i STL Open, men det finns ytterligare en chans kvar.

(Pasi Aikio om tredjeplacerade Who's Who)

– Hästen gjorde det jättebra. Jag valde att sitta kvar i andraspår, kanske hade vi varit en placering längre fram och vi istället valt att gå invändigt. Men det här var en bra debut mot högsta eliten.

(Ulf Ohlsson om femteplacerade Vagabond Bi)

– Det gick långsamt första varvet och jag blev tvingad att attackera tidigt via tredjespår. Hästen kändes bra, men det var omöjligt att segerstrida med den resan.

(Jorma Kontio om Moni Viking)

– Rajesh Face öppnade bra, men Per Linderoth fick dit benen emellan med Sorbet, annars hade vi kommit till spets och då haft bra chans att vinna. Nu blev det galopp istället och det är bara konstatera att det handlar om små marginaler i de här loppen.

(Adrian Kolgjini)

– Jorma kom tidigt med Moni Viking och det kändes inte rätt mot min häst att svara attack i tredjespår 900 kvar. Nej, jag har provat de uppläggen tidigare med dåligt resultat. Nu blev vi kvar bakom hästar länge, men han avslutade bra över upploppet i skymundan och kändes jättefin. Det kanske var klantigt av mig att inte köra invändigt istället, men hästen är säkert inte speciellt märkt efter det här loppet.

(Fredrik B Larsson om Milliondollarrhyme)

 

 

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln