Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Trippel till Robert Dunder

Robert Dunder besökte Skellefteå under tisdagen och fick med sig tre segrar hem till Matfors.

Publicerad:

Det blev en pangtisdag för Robert Dunder. Tre hästar hade han med sig till Skellefteå - och alla tre vann. Tävlingsdagen inleddes med seger för Traders-sonen Ride Away som tog karriärens andra seger i tredje starten, en triumf som togs på 1.16,9/2140 meter.

Därefter var det dags för ytterligare en treåring att vinna, det i West Wind. Stoet efter Django Riff har galopperat en del i inledningen av karriären, men visade nu rejäla takter då hon från ledningen vann i helt överlägsen stil på 1.15,4a/2140 meter.

Stallets stjärna imponerade

Sedan kom stallets största stjärna, Even's Cool Boy att vinna kvällens snabblopp på smått imponerande sätt. 

Trots dödens större delen av loppet kopplades greppet tidigt om ledande Cupido Sisu - och sedan försvann han ifrån konkurrenterna till mycket enkel vinst. 1.11,5a/1640 meter blev vinnartiden - fyra tiondelar före måltvåan Swagger, som serverades fin resa av Sandra Eriksson, och tackade för det genom att spurta starkt till slut.

Stall Invictus HB i Umeå är det som äger Even's Cool Boy - men också West Wind. Så dubbelseger för ägarna denna tisdagskväll. Vinsten var Even's Cool Boys nionde i karriären. Un Mec d'Heripre-sonen var bland annat med i E3-final som treåring, men vann även final av Norrlands Elitserie samma år.

För att ta del av samtliga resultat från tävlingsdagen på Skellefteåtravets tävlingar, besök då Travrondens Tävlingscenter.

ANNONS

Ämnen i artikeln