Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Trippelseger för Lucas Wallin på Harrah's Philadelphia

Foto: VICKI WRIGHT
Lucas Wallin (bilden) fick med sig tre segrar från onsdagens tävlingar på Harrah's Philadelphia. Foto: VICKI WRIGHT

Lucas Wallin hade en lyckad onsdag på Harrah’s Philadelphia.
När tävlingsdagen var över kunde han räkna in tre segrar.

Publicerad:

Alla segrarna kom med tvååriga ston. Bäst belönad blev The Moment (e. Father Patrick) som vann ett försök i Pennsylvania Sire Stakes. Hon låg som fyra på innerspår och på den sista bortre långsidan gick hon på som etta i andraspår. Hon kopplade tidigt grepp över upploppet och det blev en säker seger på 1.12,2a/1609 meter. Tim Tetrick körde och förstapriset var drygt 20.000 dollar.

Lucas Wallin vann även två lopp i The Stallion Series som hade 10.000 dollar i förstapris. Första triumfen kom med Greenshoe-dottern Fannie Lipkowitz som tog över ledningen i slutsvängen och vann med god marginal till närmaste konkurrent. Här blev tiden 1.12,6a/1609 meter och återigen var det Tim Tetrick som satt i sulkyn.

Tetrick och Wallin tog ytterligare en seger tillsammans. Det med Tequini Hanover (e. Bar Hopping). Hon tog över ledningen mitt i loppet och på nytt blev det en säker seger. Klockan stannade på 1.13,2a/1609 meter.

Seger för Svanstedt

Åke Svanstedt var också på plats och han fick med sig en seger. I ett försök i Pennsylvania Sire styrde han tvååriga Sierra Girl (e. Bar Hopping) till seger. Efter en resa som trea på innerspår spurtade hon till seger på 1.12,3a/1609 meter och tjänade drygt 20.000 dollar.

Vi noterar även en passgångarseger för Per Engblom. Hans Shuffle Up Hanover (e. Betting Line) vann på 1.10,1a/1609 meter med Andrew Mccarthy och tjänade 4.000 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln