Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Två nöjda förlorare

Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD
Jerry Riordan var väldigt nöjd och stolt efter Aetos Kronos tredjeplats i Prix de France. Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD

Tränarna till både Face Time Bourbon och Aetos Kronos var väldigt nöjda med sina hästars prestationer.

Publicerad:

Face Time Bourbon jagade sin första seger i Prix de France, men den kom inte i år heller. Öppningen blev helt enkelt för tuff och Björn Goop slutade tvåa.

– Face Time Bourbon gjorde ett av sina bästa lopp hittills i karriären och svarade för en enorm prestation. Det var dock inte konstigt att krafterna tröt sista biten med tanke på att det länge gick i 1.07-1.08-tempo. Face Time Bourbon blev het efter tryckaren från Bahia Quesnot och började pulla, vilket är olikt honom. Sedan är Délia du Pommereux väldigt vass när hon får sådana här snälla resor, sade Sébastien Guarato till Kanal 75.

Det blir en start till för Face Time Bourbon innan avelssäsongen drar i gång. Den kommer enligt Guarato om tre veckor i Prix de Sélection på Vincennes.

Jerry Riordan kunde glädja sig över en tredjeplats och 56.000 euro för Aetos Kronos från femte par utvändigt. Givetvis var han belåten med detta.

– Aetos Kronos gjorde allt vad jag hade önskat på förhand. Franck Nivard gav honom en perfekt resa, men det brukar vara svårt att nå topp tre från sista plats i kön. Nu lyckades hästen med det ändå och gick med full fart över linjen. Så jag är verkligen nöjd, sade Jerry Riordan till Kanal 75.

 

 

 

 

 

 

ANNONS

Ämnen i artikeln