Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Abrivard petas bakom Lionel

Foto: LETROT
Foto: LETROT

Under vintermeetinget har Matthieu Abrivard agerat förstekusk bakom Göran Antonsen och Daniel Redéns Lionel. Till Prix de Paris byts han ut – mot en annan toppkusk.

Publicerad:

Efter en mindre lyckad styrning i Prix de France var kretsen kring Lionel besvikna på Matthieu Abrivard. Man ska ta nya tag i Prix de Paris i slutet av februari, men den här gången blir det en annan kusk. Örjan Kihlström sätter sig upp bakom Lionel. Duon har fina minnen från förra årets upplaga av Prix de Paris, då de vann före Bold Eagle.
– Det är ingen hemlighet att jag hade en del att säga till om angående Matthieu Abrivards styrning i Prix de France. Samtidigt vill vi tacka Abrivard för ett fint och bra samarbete så här långt. Vårat förstaval har varit Örjan Kihlström och då han nu kan köra Lionel, i och med att Stall Zet inte har några hästar med i Prix de Paris, vill vi det. Det handlar alltså inte om att vi sparkar Abrivard, utan det finns goda chanser för att han sitter upp bakom Lionel i framtiden, skriver Göran Antonsen på sin hemsida.
Prix de Paris går 26 februari och Grupp I-loppet ståtar med 400.000 euro i samlad prissumma.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS