Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Adielsson vann dubbelt i Österrike

Foto: Maria Holmén/TR Bild
Erik Adielsson vann på V75 i Örebro på lördagen och dagen därpå tävlade han i Baden i Österrike. Foto: Maria Holmén/TR Bild

På söndagen körde Erik Adielsson lopp i österrikiska Baden. Två segrar, två andraplatser och ett tredjepris löd svenskens facit.

Publicerad:

Segrarna togs med Rosetta (e. Shim Sham) och Hulk Venus (e. Incredible Hulk) och tredjeplatsen kom i tävlingsdagens högst doterade lopp, Grosser Preis des Linzer Traberzucht- und Rennvereins.

Där satt Erik Adielsson upp bakom I Love You Darling som vann det österrikiska derbyt förra året. Ekipaget anföll från andra par utvändigt i sista sväng och ett upplopp senare var det trea i mål.

Segern gick till andrahandsfavoriten A Chocolate Dream (e. Chocolatier) – en halvsyster till Campo Bahia. Hon kom i mål på 1.16,5 över 2.100 meter och belönades med 5.000 euro.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS