Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Andra raka för Melanders glidare

Foto: Stalltz.se
Marcus Melander är tränare på anrika Continental Farms. Foto: Stalltz.se

Marcus Melanders lovande unghästar har börjat röra på sig. På onsdagen tog treårige High Glider sin andra raka seger på Harrah's Philadelphia i Chester på ett övertygande sätt.

Publicerad:

High Glider (e. Yankee Glider-Highland Ridge) gjorde sin tredje start i karriären och tog andra raka segern. Tim Tetrick gav treåringen en vilsam resa på innerspår och när han sände till attack i utgången av sista sväng bet det riktigt bra för High Glider, som avgjorde enkelt med en rapp spurt över upploppet. Tiden blev nya rekordet 1.12,5a/1.609 meter och förstapriset var 7.000 dollar. 

Nancy Johansson, dotter till Jimmy Takter, noterades tidigare under kvällen för en tränarseger på banan i Chester. Northern Spy, treårig valack efter Somebeachsomewhere, spurtade vasst i vida spår och vann på målfoto på tiden 1.13,6a/1.609 meter. Förstapriset var 6.000 dollar. 

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS