Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Andra segern för Fifty Cent Piece

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Tisdagens tävlingar på Pocono Downs bjöd på två svenska segrar. Först slog bröderna Melander till med Fifty Piece Cent, sedan ordnade Night Hall en tränarvinst åt Åke Svanstedt.

Publicerad:

Mattias Melander körde Fifty Cent Piece (e. Muscle Hill) till seger åt brodern Marcus. En seger som togs på tiden 1.13 blankt över 1.609 meter och som var värd 6.500 dollar.

Det tvååriga stoet har därmed inlett karriären med två vinster på tre starter. Hon kostade en halv miljon dollar när SRF Stable köpte henne i Harrisburg förra året. Uppfödare är Order by Stable som sålde hennes helbror, Take This Society, för 475.000 vid årets upplaga av samma auktion.

Åke Svanstedt lånade ut Night Hall (e. Muscle Hill) till George Napolitano Jr som tackade för förtroendet genom att vinna med treåringen. Segertiden skrevs till 1.12,2 och förstapriset var 7.500 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS