Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Anette vinnare igen

Foto: STEFAN MELANDER/STALLTZ.SE
Anette Lorentzon fick en seger på Yonkers Raceway. Foto: STEFAN MELANDER/STALLTZ.SE

Anette Lorentzon vinner lopp mest varje dag i USA. Under fredagen blev det seger med femåriga stoet Josie's Joy på Yonkers Raceway med Matt Kakaley i sulkyn.

Publicerad:

Från spår ett bakom bilen tog Josie's Joy (e. Muscle Hill) ledningen och spårade sedan hela vägen på 1.15,1/1.609 meter. Segern togs med en halv längds marginal och förstapriset var 16.000 dollar. Mamman Gerri's Joy (e. Enjoy Lavec) vann på sin tid bland annat stora tvååringsloppet Merrie Annabelle.

På Yonkers segrade även den gamla Elitloppshästen Take My Picture (e. Classic Photo). Han åkte ur sitt Elitloppsförsök 2013 och är nu på slutet av sin karriär. Tioåringen vann nu från ledningen för George Brennan på beskedliga 1.15,0a/1.609 meter. Det här var hästens 30:e och den andra hittills i år. Under 2016 blev det åtta vinster.

Det gick betydligt fortare på Meadowlands. Vassast där var sexårige valacken Opulent Yankee (e. Muscles Yankee) som från spets var överlägsen på 1.10,1/1.609 meter. Förstapriset var 9.000 dollar och tränar gör Julie Miller.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS