Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Anna Mix segrade i genrep

Foto: Leif Norberg/ALN
Anna Mix har en uppgift kvar i Frankrike innan hon åker till Sverige och Sofia Aronsson. Foto: Leif Norberg/ALN

På söndagen bärgade Anna Mix årets första seger i ett enklare lopp i Belgien. Nu väntar säsongens sista stora uppgift i Frankrike med Grand Criterium de Vitesse innan det bär av mot Sverige och Sofia Aronsson.

Publicerad:

Franck Leblanc valde i helgen att åka till belgiska Kuurne för att ge Anna Mix ett lopp i kroppen inför Grand Criterium de Vitesse på söndag. Ett enklare lopp över 2800 meter med bilstart stod på agendan och Anna Mix stod för ett gott dagsverke. Toppstoet vann enkelt tillsammans med   J.Van Den Putte i sulkyn och segertiden skrevs till 1.17,5a/2800 meter. Den samlade prissumman i loppet var inte mer än 1.560 euro.

Efter söndagens start i Grand Criterium de Vitesse på franska riverian återvänder Anna Mix till Sverige och Sofia Aronsson. Det bekräftar Axevallatränaren i ett sms till Travronden. Sedan siktas hästen med stor sannolikhet mot Olympiatravet. 

 

 

 

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.