Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Antonsens duo briljerade

Foto: ALN
Göran Antonsen vann två lopp i Årjäng i söndags. Foto: ALN

Lionels ägare Göran Antonsen laddade upp inför lördagens final i Olympiatravet med att ta två segrar i Årjäng under söndagen.

Publicerad:

Göran Antonsen som äger Lionel som vi ser i Olympiatravets final på lördag besökte Årjäng med två hästar som visade sig vara totalt överlägsna. Joe Comet var segerlös i karriärens nio första starter vilket sett till insatsen i söndags då han vann med åtta längder känns märkligt.

– Den norska fyraåringskullen är väldigt stark men idag var han fantastiskt fin så jag hoppas att det kan bli fler segrar, sa Göran som hade en ännu större segermarginal när kallblodet Ejo Blesa efter att tidigt kört sig till spets vunnit med ”halva upploppet”.
– Jag har aldrig vunnit ett travlopp enklare, konstaterade Momarkentränaren som fått en fin start på året.

En annan norks kusk som vann dubbelt var Stian Eilefsen som bidrog starkt till att en ensam spelare tog hela V4-potten genom att spetsvinna med både Emil Jerven och Support Attitude.

Bonjour Hornline hittade loss från vinnarhålet med Andreas Andersson och vann säkert i ett lopp där dubble rikstotovinnaren Eddie gjorde comeback efter drygt tio månaders skadeuppehåll. 

Jimmy Ehlers hade satt Mimmi Marje i fin författning vilket stoet visade genom att från spets tangera sitt rekord 1 15,0a/2 140 meter. 

Hemmatränarna Jörgen Pettersson och Christer S A Karlsson fick också de segerdefilera. Jörgen avgjorde säkert med Bravivicimo som visade sig överkvalificerad för breddlopp. Det gäller också obesegrade Erwin som tog andra raka med Christer S.A. 

Glenn H Persson gav La Viva ett fint lopp vilket stoet tackade för genom att avsluta bäst till vinst med en dryg längd.

Av: Kenth Pettersson

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS