Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Årets andra championat

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Ulf Ohlsson tog sitt andra championat för året. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Igår kördes sista tävlingsdagen i Rättvik och trots att Ulf Ohlsson inte vann något lopp under finaldagen blev det aldrig någon dramatik om championatet.

Publicerad:

Ulf Ohlsson ledde med två segrar inför den sista dagen före Sören Eriksson och Jörgen Westtholm, men den sistnämnde gav upp på förhand och körde inget under finaldagen. Både Ulf Ohlsson och Sören Eriksson körde blankt, vilket gjorde att Ulf Ohlsson blev champion i Rättvik.

Där bakom slutade fyra kuskar på tio segrar efter att Leif Witasp vann ett lopp och Kajsa Frick tog en dubbel, så kom de upp på samma segerantal som Sören Eriksson och Jörgen Westholm.

För Ulf Ohlsson var det andra raka championatet i Rättvik. Ifjol vann han championstriden blev 16 segrar.

Det var årets andra championat för Ulf Ohlsson. Sedan tidigare har han säkrat seger på Hagmyren i överlägsen stil och det kan bli flera innan året är slut. Han har kopplat säkra grepp både i Gävle och Östersund och på Bergsåker, Bollnäs och Romme leder han också med 1,5 månad kvar av året. På Umåker går han en hård kamp med Janne Norberg och är två segrar bakom med tre tävlingsdagar kvar.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS