Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

ATG delade ut rollerpott-pengar på fel dag

Foto: TR Bild
Patrik Brissman, informationschef på ATG. Foto: TR Bild

Under lördagen lyckades ingen spelare sätta sju rätt på Top 7-spelet. Rollerpotten på 1,3 miljoner kronor skulle gå till Jägersros Top 7-lopp på lördag - men i stället delades pengarna ut redan under söndagen. 
– Ett handhavandefel, säger Patrik Brissman, informationschef på ATG. 

Publicerad:

När ingen spelare får sju rätt på Top 7 ska rollerpotten, jackpott-pengarna, föras över till sjurättspotten för nästa ordinarie Top 7-lopp. Så blev det inte denna gång. 
– Rollerpotten från gårdagens spel skulle gå till lördagens top 7-spel på Jägersro. Av misstag så lades pengarna i potten till dagens Top 7 som avgjordes på Mantorp. Det var ett handhavandefel som ligger bakom och vi beklagar det inträffade, säger Patrik Brissman som är informationschef på ATG. 

Totalt handlade det om 1,3 miljoner kronor som lades in i sjurättspotten på Top 7 på Mantorp under söndagen. Tre spelare hade alla rätt och fick dela på 1,691.606 kronor, i stället för runt 400.000 kronor som hade funnits i sjurättspotten utan extrapengarna. 
– De som fick sju rätt på Top 7 i dag på Mantorp får givetvis behålla sin vinst. Inga kunder har drabbats av felet. I morgon kommer vi besluta om rollerpotten på 1,3 miljoner ska delas ut även på lördag, säger Brissman.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.