Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Axevalla satsar på sina tränare – tar hjälp av Lindberg

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Johan Lindberg. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Axevalla satsar på sina proffstränare.
De aktiva ska kompetensutvecklas under ledning av Johan Lindberg.
– Det togs emot fantastiskt bra när vi informerade om det, säger vd:n Roger Moström i ett pressmeddelande.

Publicerad:

Johan Lindberg, före detta generalsekreterare på Svensk Travsport, arbetade före det som sportchef i Trav Gävleborg. Där kompetensutvecklades tränarna och enligt Johan var det en bidragande anledning till att området visade fin tillväxt vid tidpunkten.

Ska göra tränarna bättre

Nu har han fått ett liknande uppdrag: Axevalla vill satsa på sina tränare och gör det genom Lindberg. Tränarna kommer under fyra träffar bland annat att arbeta med ledarskap, marknadsföring och medieträning.
– Ökad kunskap, ökad förståelse och ökad gemenskap är nyckelorden i detta, säger Axevallas vd Roger Moström i ett pressmeddelande. 

"Viktigt och spännande"

– Den här satsningen är både viktig och spännande. Att få möjligheten att bidra på det här sättet känns mycket bra, säger Johan Lindberg i pressmeddelandet.
Första träffen kommer att ske 19 december och om knappt ett år reser de deltagande tränarna tillsammans till Normandie i nordvästra Frankrike.
 

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS