Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Båths succékväll i Bollnäs

Foto: HANOLD/ALN
Storfavoriten Linslusen A.U. gjorde ingen besviken. Foto: HANOLD/ALN

Solvallatränaren Svante Båth reste upp till Bollnäs med fem hästar under tisdagen. Resultatet? Fyra triumfer och 135.000 in på kontot.

Publicerad:

Svante Båth hade chansen på full hand under Bollnäs tisdagstävlingar. Donna Mearas inledde segertåget då hon vann i debuten trots galopp. Den fina segertiden skrevs till 16.0 över medeldistans. Ett par lopp senare var det dags för nästa start och nästa seger. Storfavoriten Linslusen A.U. gjorde inte spelarna besvikna och valacken sprang hem sin elfte seger i karriären efter 13.6 över 2140 meter autostart. 

I loppet efter (V64-4) ledde Svante Båths fyraåriga löfte Le Miracle hela vägen från spår ett. Segern var hästens sjätte på sju starter. Den fjärde segern för stallet kom till genom Ivan De Luxe i ett av de avslutande ramloppen. Hästen vann överlägset till det blygsamma oddset 14 för 10.
 
Svante Båth hade chansen på full hand i det avslutande loppet men favoriten Västerbofeelsofine lyckades inte hålla benen i styr och galopperade med diskning som följd. Alla Båths hästar kördes av Erik Adielsson.
 
På Jägersro årsdebuterade Wingait C.H. på bästa sätt för Stefan Persson. Valacken tog över ledningen mitt i loppet och höll sedan den placeringen hela vägen in i mål. Segertriden skrevs till 13.6.
 
- Mattias Holmgren
ANNONS

Ämnen i artikeln


Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS