Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Bättre denna gång"

Foto: CLAES KÄRRSTRAND/KANAL75
Veijo Heiskanen uttalar sig om stallets två hästar vid Mantorps kvällstävlingar. Foto: CLAES KÄRRSTRAND/KANAL75

Veijo Heiskanen har två hästar med sig till Mantorp ikväll. En på V64-spelet och en utanför. Så här säger han om deras möjligheter.

Publicerad:

- Lubeck (V64-5) var jag inte alls nöjd med senast även om han fick gå utvändigt om favoriten hela vägen. Han gör det så bra hela tiden att jag trodde han skulle kämpa ner ledaren. Hästen var dock inte på topp för dagen och hade varit lite förkyld innan så alla krafter var väl inte tillbaka riktigt. Jag hoppas hästen ska vara bättre denna gång, men det kan bli så att vi får göra jobbet utvändigt om favoriten igen och då kan det bli svårt att vinna. Han känns bra i jobben och ska vara med och strida om en topplacering bakom favoriten, säger Veijo Heiskanen som har också har ett intressant nyförvärv till start i kvällens elfte lopp.

- R.K.King (lopp 11) gör debut för mig. Det känns som en fin häst med bra kapacitet och han sköter sina träningsrundor bra. Utgångsläget med spår åtta över kort distans är inget vinstläge direkt och då han inte startat på ett tag ska jag försöka ge honom ett snällt lopp, avslutar Veijo Heiskanen.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS