Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Belina Josselyn höll undan

Foto: MIA TÖRNBERG
Belina Josselyn och Jean Michel Bazire. Foto: MIA TÖRNBERG

I ett femåringslopp på Vincennes idag blev det en häftig duell mellan Love You-avkommorna Belina Josselyn och Bolero Love där Jean Michel Bazire gick segrande med Belina Josselyn.

Publicerad:

Det handlade om grupp II-loppet Prix Robert Auvray (€120.000) som avgjordes på Vincennes. Belina Josselyn kördes till ledning efter en bit medan Bolero Love fick vandra utvändigt om ledaren en stor del av loppet.
Det blev dessa två som duellerade upploppet ner, men Belina Josselyn höll undan med knapp marginal och båda hästarna noterade 1.14,2/2.850 meter. Förstapriset var 54.000 euro. Jean Michel Bazire tränar även Belina Josselyn som tog sin femte seger på sina sju senaste starter. Vid förlusterna har hon blivit diskvalificerad.
Bolero Love kördes av Franck Nivard och tränas av Sebastien Guarato som även tränar Baltic Charm som sprutade rappt som trea i mål.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.