Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Bergh hade uppvisning

Foto: Mia Nilsson
Robert Bergh. Foto: Mia Nilsson

På måndagens lunchtävlingar på Åbytravet handlade det mesta om Robert Bergh. Hemmatränaren vann alla lopp han ställde upp i.

Publicerad:

Fem lopp arrangerades på Åbytravet på måndagen. Robert Bergh körde fyra egentränade hästar – och vann med alla fyra (alla inom V4). Han inledde med att sätta dit Mellby Granat (e. Maharajah). Den fyraårige valacken var smått överlägsen i ett lopp som endast lockat fem deltagare. Mellby Granat tog årets fjärde seger i den sjätte starten när han kom i mål på 1.14,2a/2140 meter.

En överlägsen seger blev det även för Vision d'Inverne (e. Love You). Efter att ha galopperat i regidebuten för Robert Bergh ståtar det fyraåriga stoet nu med tre raka segrar. Denna gång skrevs segertiden till 1.15,4a/2140 meter.

Tredje raka segern tog även Ivory di Quattro (e. Love You). Hästen har visat sig trivas riktigt bra över kort distans och denna gång kom han i mål på 1.12,3a/1640 meter.

Fyrlingen fullbordades genom segern med Zeus Dipa (e. Mondiale O.K.) som övertog ledningen en bit in i loppet och öppnade första kilometern efter 1.16,9. Väl i den positionen hade han inga problem att gå undan till seger på 1.15,6a/2640 meter.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS