Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Björn Goop kör Bold Eagle: "Roligt och ärofyllt"

Foto: Micke Gustafsson
Foto: Micke Gustafsson

Bold Eagles ägare har varit i kontakt med Goop.

Publicerad:

Björn Goop kommer att ersätta Franck Nivard bakom Bold Eagle i Prix de Bretagne i morgon, vilket Sulkysport var först med att berätta om. Det bekräftade hästens ägare Pierre Pilarski via sitt Twitterkonto under eftermiddagen.
”Jag pratade just med Björn Goop som kommer att köra Bold Eagle i morgon. Tack till honom!” Skriver han bland annat.
Björn Goop intervjuades kort därpå av Kanal 75. 
– Jag fick en förfrågan av ägaren via min telefon och det är klart jag hjälper till. Det är roligt och ärofyllt att få den här chansen som reserv. Det ska bli skitkul och känns lite som när jag fick chansen på Timoko för första gången. Samtidigt gillar jag Franck Nivard mycket och lite av tjusningen att köra på Vincennes är just att möta honom i loppen. Han är en väldigt skicklig taktiker och jag hoppas att han snart kan vara redo att tävla igen, sade Björn Goop i sändningen. 

Travronden skrev tidigare om spekulationerna som inleddes under V75-omgången där en då ovetandes Björn Goop konfronterades med uppgifterna i direktsänd tv.

 

 

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.