Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Björn leder med åtta

Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN
Björn Goop har ett försprång på åtta segrar till Ulf Ohlsson efter kvällens tävlingar på Solvalla. Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN

Efter kvällens V86-tävlingar på Solvalla leder Björn Goop den allsvenska kuskligan med åtta segrar före Ulf Ohlsson.

Publicerad:

Ställningen efter Björn Goops trippelseger på Solvalla är 352-344. Hur ser det ut sedan då? Jo, från i morgon till och med måndag kommer Björn att köra 42 lopp mot Ulfs 45. Noterbart är att Björn står över fredagstävlingar i Sverige för att tävla på Vincennes (Call Me Keeper).

Vidare då? Jo, inga startlistor är klara till den 22 december, men Ulf Ohlsson är uppsatt som kusk både på Bodens lunchtävlingar samt i Gävle under kvällen. Björn kanske i sin tur fokuserar sig på Jägersros V64-tävlingar den dagen. Men han är ännu inte uppsatt som kusk.
På onsdag är det redan klart att Ulf Ohlsson sitter upp bakom tio hästar vid V75-tävlingarna på Bergsåker. Björn står över dessa, men är uppsatt som kusk under Åbys lunchtävlingar.

Sammantaget ser det ut som att Ohlsson kommer att köra lite fler lopp än Goop fram till julafton. Fortsättning följer...
 

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS