Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Blågul trio på äventyr

Foto: Micke Gustafsson/Lars Jakobsson/TR Bild/Montage
Patrick Wickman, Tobias Eklöf och Henrik Svensson kör lopp i Budapest på lördag. Foto: Micke Gustafsson/Lars Jakobsson/TR Bild/Montage

Bergsåkers tränarförening har rest till Ungern och Budapest – där tre kuskar kommer att få chansen att köra lopp på Kincsem Park.

Publicerad:

På lördag körs det travtävlingarna på Kincsem Park i Budapest – och under helgen har Bergsåkers tränarförening planerat in sin årliga resa. Denna gång till just den ungerska huvudstaden.
– Vi är 14 stycken som precis kommit till hotellet i Budapest. Vi brukar åka en gång per år och har varit på Mallorca och på Malta tidigare. Vi kom i kontakt med banan och de ville att vi skulle köra. Det ska bli jättetrevligt, säger Patrick Wickman som är en av tre svenska kuskar som ska köra lopp.

Utöver Patrick Wickman kommer även Tobias Eklöf och Henrik Svensson att köra lopp på Kincsem Park.
– Det ska bli spännande. Jag har tittat lite i startlistorna, men har ingen koll alls på ungersk travsport. Jag hoppas att vi ska kunna göra någonting bra av det. Det ska bli kul att delta och få en ny erfarenhet.

Patrick Wickman kör Agnella och Vadonc SB. Tobias Eklöf kör Anna och Undercover medan Henrik Svensson kör Australian Gold, Anybody och Oldtimer Diamant.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS