Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Bra kapacitet i henne"

Foto: HANOLD/ALN
Magnus Jakobsson uttalar sig om stallets hästar i Örebro på lunchen Foto: HANOLD/ALN

Örebrotravet står värd för dagens lunchtävlingar. Magnus Jakobsson har två hästar till start som båda blir betrodda. Han är klart uppåt på den ena.

Publicerad:

- Gene Kelly Am (V4-3) är en fin häst med bra kapacitet för klassen, men det har strulat en hel del med honom sedan i somras. Han har varit struken för förkylning för någon månad sedan och det har tagit tid att få honom startklar. Hästen brukar tävla bra efter uppehåll, men nu har det gått väldigt långt och hästen är inte vässad på något vis. Från spår åtta kommer det bli ett snällt upplägg och han lär behöva något lopp i kroppen för att komma igång. Vi får ta denna start som ett led i matchningen, säger Magnus Jakobsson som tror på en bättre chans i loppet efter.

- Mantoqueen (V4-4) fick en het häst utanpå sig senast och det gick alldeles för fort, men hon höll klart bra. Nu har hon ett perfekt utgångsläge då hon är snabb från start. Jag kommer köra vad som går och hoppas kunna hålla upp ledningen. Det är bra kapacitet i henne och känslan är att hon kommer klättra lite i klasserna. Jag tycker hon ska ha ganska goda möjligheter att leda loppet runt om, säger Magnus Jakobsson.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS