Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Bra mest varje gång"

Foto: Micke Gustafsson/ALN
Sugarboy Petoj startar i kvällens första V75-avdelning. Hästens tränare Nikolas Karlsson uttalar sig om chansen. Foto: Micke Gustafsson/ALN

Halmstad arrangerar kvällens V75-tävlingar. I den första avdelningen har Nikolas Karlsson sin Sugarboy Petoj till start som lottats till ett intressant utgångsläge och får Björn Goop i sulkyn.

Publicerad:

- Hästen gör det bra mest varje gång, men har haft lite otur. Senast var banan ganska seg och jag tycker han får godkänt från ledningen ändå. Han höll till tredjeplatsen och kämpade hela vägen in i mål. Allt är väl med honom efteråt och utgångsläget går inte att klaga på då han kan öppna bra från start och sitter perfekt i andraspår direkt. Täta starter fungerar också bra. Hästen är beroende av att det blir lite tempo, vilket det ser ut att kunna bli med flera startsnabba hästar med i loppet. Nu får han också världens bästa kusk i vagnen så det ser lite intressant ut. Björn Goop passar väldigt bra på den här lite sega hästen och har vunnit ett av två lopp med honom. Den andra gången blev det galopp då hästen inte fungerade på barfotabalans. Jänkarvagnen åker på och jag hoppas han ska kunna vara med bland de tre främsta, säger Nikolas Karlsson.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS