Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

BTR:s nya ordförande

Foto: THORE LARSSON/ALN
BTR:s nya ordförande Foto: THORE LARSSON/ALN

Hallå där...Ola Johansson, ny ordförande för B-Tränarnas Riksförbund. Ordförandeskapet flyttas nu 155 mil norrut - från Monica Sahlgren-Fromell och Jägersro till Ola Johansson och Boden.

Publicerad:
Hur är känslan inför nya rollen?
– Det känns bra! Ordföranderollen gäller sedan i lördags, innan var jag vice ordförande. Jag är laddad och så sent som i lördags fick vi igenom att det en gång i kvartalet ska köras ett amatörlopp under V75-dagarna. Det är positivt och det har vi kämpat länge för.
 
Varför tar du på dig ordföranderollen?
– För att jag brinner för trav och tycker att det är roligt. Jag vill att travet främst ska vara roligt, för då är trav som bäst.
 
Vad kommer du att göra som ny ordförande?
– Jag kommer att jobba för ett brett samarbete mellan organisationerna. Min förhoppning är att vi alla ska arbeta som ett lag, både inom vårt eget förbund men även med andra. Tillsammans kan vi hjälpas åt för att få det bättre.
 
Brinner du för något extra?
– Samarbete, lika villkor, bättre licenser och att få ner kostnaderna.
 
Ordförandeskapet flyttas nu 155 mil, vad betyder det?
– Det finns säkert möjligheter som förändras på grund av avstånd. Men vi har ganska lika problem, fast på olika sätt. Och, som sagt är jag väldigt angelägen om att vi ska hjälpas åt tillsammans. Vi måste arbeta som ett lag för allas bästa.
ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS