Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Campbell avslutar på historisk mark i Goshen

Foto: Micke Gustafsson
John D Campbell avslutar sin fantastiska kuskkarriär i Goshen den 2 juli. Foto: Micke Gustafsson

Mr and Mrs Elbridge Gerry Memorial Trot på Goshen Historic Track - där avslutar världsartisten John D Campbell sin kuskkarriär den 2 juli.

Publicerad:

Det här skriver trav24.no på sin hemsida. Loppet är öppet för kuskar invalda i Hall Of Fame och som därmed också finns att beskåda på Goshens travmuseum. Bland Campbells konkurrenter under avslutningsdagen kan nämnas Bill O’Donnell, Ron Waples, David Miller, Dave Palone, Jimmy Takter, Dick Stillings, Wally Hennessey och Brian Sears. Den sistnämnde kommer att väljas in i Hall Of Fame under just denna dag.

John Campbell har vunnit över 10.000 lopp och kört in nästan 300 miljoner dollar. Det gör honom till den hittills vinstrikaste travkusken i hela världen. Vi glömmer aldrig hans Elitloppsseger med Mack Lobell 1988 och ”Macken” är också den häst som John själv lyfter fram som den bästa han suttit bakom. Närmast väntar arbete på Hambletonian Society för den Ontario-födde 62-åringen.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS