Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Conlight tvåa i avslutningen

Foto: LEIF NORBERG/ALN
Conlight Ås tillsammans med Svante Båth. Foto: LEIF NORBERG/ALN

Svante Båths Conlight Ås gjorde sista starten på fransk mark för den här vintern igår kväll på Vincennes och han svarade återigen för en stark insats som tvåa.

Publicerad:

Tillsammans med Roberto Andreghetti fick Conlight Ås (e. Conway Hall) gå större delen av det 3.525 meter långa Prix Jamin i dödens. Trots det kunde han plocka ner Elitloppshästen Ustinof du Vivier (e. Look de Star), men kunde inte stå emot Altesse du Mirel (e. Ready Cash) när hon fick lucka från rygg på ledaren.

Segertiden skrevs till 1.14,1/3.525 meter och Conlight Ås travade två tiondelar långsammare. Förstapriset var 51.750 euro och andraplatsen var värd 28.750 euro.

De övriga två svensktränade hästarna i loppet, Amazon Am (e. Gigant Neo) och Luckycharm Hanover (e. Andover Hall) fick resa i fjärde respektive femte invändigt. Amazon Am hängde med till en femteplats efter den spårsnåla resan, medan Luckycharm Hanover letade sig ut i tredjespår och följde med i attacker och stumnade över upploppet.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS