Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Copenhagen Cup för Volstead?

Foto: Micke Gustafsson/ALN
Arkivbild. Foto: Micke Gustafsson/ALN

Stefan Melander har aldrig vunnit Copenhagen Cup. Kan det bli i år - med Volstead?
– Loppet i Köpenhamn ligger väldigt fint till för Volstead. Vi får se vad jag tar för beslut, säger Stefan Melander.

Publicerad:

Sist Stefan Melander anmälde en häst till Copenhagen Cup var med Iceland, två veckor efter att Iceland hade vunnit Elitloppet, men Iceland blev tyvärr skadad dagen före Copenhagen Cup. 

Två hästar är redan klara för Copenhagen Cup. Bästa danska hästen för dagen, Takethem, och Peter Untersteiner-tränade Carabinieri. 

Men innan Copenhagen Cup finns det en annan eventuell plan för båda Stefan Melanders stjärnor för dagen - Nuncio och Volstead. 

– Det kan bli Olympiatravet för båda, säger Melander. 

En annan av Melanders stjärnor är Uncle Lasse som hittills inte har startat ett lopp i år, men det kan bli comeback i höst. 

– Han har fullt upp i aveln just nu så han är inte aktuell för tävlingar i dagläget. Det kan emellertid bli så att jag skickar honom till Frankrike i höst för att tävla, säger Solvallatränaren. 
 
Carsten Bundgaard

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS