Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Cyber Lane klättrar mot stjärnorna

Foto: URBAN KIHLMAN/ALN
Johan Untersteiner. Foto: URBAN KIHLMAN/ALN

HALMSTAD. Sju starter. Sju segrar. Fyraårige Cyber Lane fortsätter sin klättring mot stjärnorna. 

Publicerad:

Johan Untersteiner inkasserade en dubbel och kunde också räkna in sin 999:e seger med talangen Cyber Lane. Fyraårige Raja Mirchi-sonen tvingades till en tuff inledning men hade trots det kraft att sticka undan till mycket enkel seger på 1.14,1/2140 meter autostart. 
- Han kändes precis som jag ville ha honom. Det bästa är han han alltid tågar och jag har inte känt honom trött ännu. Nu spänner vi bågen och laddar mot ett större fyraåringslopp på Solvalla, sade segerkusken, som även segrade med Delicious Grim. Tredje starten gav andra segern och en häst med goda möjligheter att kliva i klasserna. 
- Hon är kvick i inledningen vilket är en viktig egenskap. Sedan blev det mest ett snabbjobb, menade Johan Untersteiner. 
You Know Me övertog ledningen och gick sedan undan efter en hård duell med Staro Ivy League på fina 1.12,4 1640 meter autostart.. 
- Hon kämpade berömvärt och tog tredje raka segern, sade Conrad Lugauer. 
Secret Dream var en överraskande vinnare efter smyglopp. 
- Vi fick en perfekt resa och det var avgörande, menade Jörgen Sjunnesson. Tävlingarna avslutades med Håkan E Johansson vars Alec Mafioso tog karriärens första seger.

JAN-OLOF MOLIN

Passas nästa gång 
Liza With A.Z. hamnade djupt ner i kön och i vida spår men avslutade snabbt och var nära att hinna fram till seger. Farlig i nästa framträdande.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS