Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Daniel Redén 40 år!

Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD
Firar Daniel Redén födelsedagen med champagne, som under Hästgalan 2015 då Delicious blev utsedd till Årets häst? Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD

En av Sveriges absolut främsta tränare, Daniel Redén, fyller jämnt under onsdagen.

Publicerad:

Han blev Sveriges mest framgångsrika tränare 2018 med över 43 miljoner kronor intjänat till stallet och blev också utsedd till Årets Tränare 2018 på Hästgalan. 

Sedan 2015 har storloppsegrarna avlöst varandra, där 2018 och 2019 stuckit ut enormt. 2019 har det bland annat blivit segrar i Svenskt Trav-Oaks med Diana Zet, Norrbottens Stora Pris, Åby Stora Pris och UET Trotting Masters med Propulsion, men även Breeders Crown för fyraåriga ston med Conrads Rödluva.

Det sägs att man blir klokare med åldern...frågan är då vad det ska bära för Daniel Redén? Travronden gratulerar Daniel Redén på bemärkelsedagen!

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS