Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dannero tar över V75

Foto: TR BILD/MONTAGE
Dannero kör V75 istället för norska Klosterskogen på påskafton. Foto: TR BILD/MONTAGE

Det blir inte någon V75-omgång på norska Klosterskogen under påskafton, utan Dannero tar över dessa lördagstävlingar istället.

Publicerad:

Det skriver Svensk Travsport på sin hemsida idag. Det har jobbats intensivt i Norge för att få börja tävla igen i påsk, men hittills utan resultat. Så nu är det bestämt att Danneros redan planerade tävlingar uppgraderas till V75-dag.
– Vi lider med våra norska kollegor och norsk travsport. Nu ska vi göra vårt bästa för att arrangera en säker och trygg travtävling på Dannero. Publikplatserna är stängda. Banan är en strikt arbetsplats, endast öppen för de som arbetar den dagen, säger Danneros travbanechef Jens Berglund.

Danneros ursprungliga propositioner är kvar, men ST har lagt till två nya lopp. Dessutom har sju av loppen nu 75 000 kronor i förstapris. Tidigare handlade det bara om 20.000-30.000 i förstapris i de nu aktuella V75-loppen. Startanmälningarna sker på måndag.

De två nya propparna (prop 9 och 10) är för treåriga och äldre varmblod med 50.001-135.000 kronor, 2140 meter auto samt treåriga och äldre varmblod med 400.001-1.000.000 kronor, 1640 meter auto.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS