Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Delicious till Halmstad:  ”Vi tänker rycka skorna”

Foto: MARIA HOLMÈN
Foto: MARIA HOLMÈN

Daniel Redén söker lopp för sin ögonsten med omsorg. Nästa uppgift blir Yngve Larsson’s Memorial på Halmstad på annandag påsk. – Börjar bli dags för henne att få springa på lite, säger tränaren. 

Publicerad:

Sprinterloppet Ynvge Larsson’s Memorial den 17:e april med 100.000 kronor i förstapris såg lämplig ut för Redéns stjärnsto Delicious U.S. (e. Cantab Hall). Med två lopp i kroppen börjar det bli läge att växla upp, meddelar tränaren. 
– Det finns väldigt lite snabblopp nu. Jag trodde väl att Nuncio skulle gå ut på Romme och jag vill inte att hon ska möta de absoluta topphästarna nu. Hon kommer säkert att möta många bra i Halmstad också, men vi tar det successivt. Halmstads bana är så jäkla fin och skonsam och det passar bra för vi tänker rycka skorna den här gången. Då vet ju alla att det kan gå undan, säger Daniel Redén.
Ska det bli åka av den här gången alltså?
– Nu har hon ju fått två väldigt snälla lopp och inte varit trött efteråt. Vi måste börja skruva på saker lite nu…
Tycker du att Markus Myron borde vara på plats?
– Det där skiter jag i. När det kommer till Delicious så finns det inget annat än den aktuella starten som är intressant. Nu är det måndag som gäller för oss, resten skiter jag i. 

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.