Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Det är hästen att slå"

Foto: Thomas Blomqvist/Kanal75
Glenn Boko är en av två hästar till start från Stall Björn Goop ikväll vid Mantorps V64-tävlingar. Foto: Thomas Blomqvist/Kanal75

Två hästar från stall Björn Goop gästar Mantorp ikväll. Stallets försteman Anton Sverre ger sin syn på chanserna gällande Glenn och Gustavo Boko.

Publicerad:

Glenn Boko (V64-1) var ute i ett tufft uttagningslopp till Svenskt Travderby senast och gjorde det bra. Motsåndet är enklare denna gång och spåret är bra. Skulle han komma till ledningen tycker jag att det är hästen att slå. Han tävlade med jänkarvagn senast, men det blir vanlig vagn nu. Annars inga ändringar, säger Anton Sverre hos Björn Goop som också har Gustavo Boko till start i den tredje avdelningen.

Gustavo Boko (V64-3) gjorde comeback för oss senast och behövde loppet i kroppen. Det blev för tufft för honom utvändigt om ledaren också, men jag tycker ändå han var helt okej. Hästen har tagit loppet bra och bör vara bättre denna gång med loppet i kroppen, men vi vill gärna undiva dödens med honom igen så det lär bli ett försiktigare upplägg för att komma till slut istället. Jag ligger lite lågt på förhand gällande chanserna för hans del ikväll. Inga ändringar är planerade, avslutar Anton Sverre.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.