Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

En ensam vinnare på V86

Foto: TOMMY ANDERSSON/ALN
Furious Francais svarade för en lysande årsdebut. Foto: TOMMY ANDERSSON/ALN

STOCKHOLM. Det var ett par rejäla skrällar på V86 ikväll och när krutröken lagt sig visade sig att en skicklig spelare var ensam med åtta rätt.

Publicerad:

Storvinnaren hade lämnat in sitt system via atg.se i Skåne för 120 kronor. Kupongen hade två singelstreck och vinsten var totalt 5.071.158 kronor.

Furious Francais (e. Love You) svarade för en mycket stark årsdebut. Femåringen öppnade snabb till ledningen och drog undan till överlägsen seger.
– Han gillar själv bestämma tempot och fick springa på. Furious Francais var fin, sade tränaren och kusken Björn Goop.

Färjestadkusken segrade även med Håkan Wallbergs Cigor Coyote. Hästen öppnade snabbt till ledningen och fyraåringen fick nosen först i en stenhård slutstrid.
– Han blev sällskapssjuk när han blev ensam, men hästen hade kraft och mod att svara, berömde Goop.

Peter Untersteiner gottade sig andra ytter med Alvena Take It och attacken sattes in på sista bortre långsidan. Sexåringen avslutade starkt och avgjorde via 1.11 sista 700 meterna.
- Det var bra gjort av henne att hålla undan, sade Halmstadtränaren.

Spetsvinnare på Bergsåker

Efter fem raka rikstotostarter med två andrapris var Above All Ås åter en vinnare. Lars Wikströms sexåring frontade för Henrik Svensson och hästen sträckte på sig på bra sätt över upploppet.

Spets och slut gällde också för femårige Bourne Identity och Martin Åkerlund. Per-Erik Wågströms häst svarade smygkörd konkurrent på bra sätt och han var segermogen med ett lopp i kroppen.

Resultat - V86

Rätt rad: 7-2-1-6-6-7-5-9
Åtta rätt: 4.589.050 kronor
Sju rätt: 36.363 kronor
Sex rätt: 817 kronor

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS