Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"En jätterysare"

Foto: LEIF NORBERG/ALN
Roger Nilsson Foto: LEIF NORBERG/ALN

I kvällens V64-omgång på Bodentravet kör Roger Nilsson tre hästar och han är optimistisk till alla tre.

Publicerad:

Roger Nilsson sitter i sulkyn bakom tre hästar i kvällens V64 i Boden. Party Boat Hanover tränas av Madelene Wikstén och Raz Mackenzie och Bonito Hornline tränar Nilsson själv.

Party Boat Hanover (V64-3)
– Han kändes bra senast även om han sprang på Redéns häst. Det var ett okej lopp där han öppnade bra. Jag hoppas att han kan trycka iväg och få en bra position. Får han han det tycker jag att han är en tredje eller fjärde häst. Får han ledning ökar chanserna ännu mer. 
 
Raz Mackenzie (V64-5)
– Jag är jättenöjd med andraplatsen senast. Han har haft lite otur i år och inte gjort tusenprocentiga lopp med pricken över i:et, även om han kännts väldigt bra. Formmässigt är han bra och jag tror på ett bra lopp. Han har alltid vinstchans. Men, vi får se, allt ska klaffa. Det blir barfota fram, öppet huvudlag och vanlig vagn. Vagnändringen är mest för min del, hästen är bra i båda och har sprungit in mest i vanlig vagn.
 
Bonito Hornline (V64-6)
– Han är en jätterysare. Senast gjorde han ett bra lopp Dock orkade han inte riktigt då motståndet var svårt. Han har gått två lopp sedan jag köpte honom, innan hade han ett långt uppehåll. Och han blir bara bättre och bättre. Det blir barfota runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS