Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"En riktig frontrunner"

Foto: HANOLD/ALN
Troels Andersen uttalar sig om Highspirits chanser ikväll vid Bollnäs V64-tävlingar Foto: HANOLD/ALN

Bollnäs är värd för kvällens V64-tävlingar. Troels Andersen har Highspirit till start i den avslutande avdelningen. Här uttalar han sig om möjligheterna.

Publicerad:

- Highspirit (V64-6) har väldigt passande förutsättningar. Kanske har han spår lite för långt ut på vingen, men han är väldigt startsnabb och jag har inget val med honom. Det är en riktig frontrunner som blir för het i ryggar och samtliga hästens segrar är tagna från ledningen så även fast det är några snabba invändigt så kommer jag att ladda, väl medveten att det kan gå undan värre första biten. Han gillar verkligen den fasta, fina banan som Bollnäs har och har vunnit båda starterna vid banan. Hästen går alltid bra efter vila och vi har medvetet matchat honom mot detta lopp. Jag körde ett 16-jobb full väg med honom förra veckan och han kändes kanonfin, säger Troels Andersen.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS